Servicii

Intervenție terapeutică

Servicii în cabinet
Cabinetul unde se desfasoară activitatea este un loc prietenos și cald care este special amenajat pentru ca fiecare persoană să simtă că se află într-un loc un loc sigur.
Sesiuni online
În ultimii ani sesiunile de terapie sau cursurile online au adus împreună oameni din diferite zone ale țării sau din străinătate. Sesiunile individuale s-au organizat într-un context de siguranță unde spațiul de acasă, familiar a putut însoți clientul în demersul terapeutic.

 

Psihologie clinică, Psihoterapie pentru adulți, terapia de cuplu

Ne naștem dintr-o relație, suntem răniți într-o relație și ne vindecăm printr-o relație. — Harville Hendrix

Aș spune că psihoterapia este atât o știință, cât și o artă. Înțelegerea sănătății mintale și a stării de bine evoluează, la fel ca viața însăși, spre a cuprinde perspective tot mai largi și interdisciplinare. Ca terapeut îmi revine responsabilitatea dezvoltării unui cadru terapeutic definit de siguranță, compasiune și empatie (elemente care impulsionează procesul de conștientizare). Poveștile pe care le spunem ne modelează sentimentul de sine și sensul pe care îl dăm experiențelor noastre. Procesele cognitive joacă un rol important în interpretarea evenimentelor trăite, dar emoțiile dau sens acestor evenimente, acționează ca un liant între faptele și interpretările disparate din mintea noastră.

Psihoterapie pentru copii si adolescenți

Pornind de la premisa că descoperi, în câteva minute de joacă cu un copil, mai multe decât în ore întregi de conversație, în psihoterapie se utilizează o gamă foarte largă de tehnici și metode, dar, dincolo de orientările teoretice și de multiplele abordări existente, ideea centrală a tuturor formelor de psihoterapie rămâne îmbunătățirea calității vieții clienților, fie ei copii, adolescenți sau o întreagă familie.

În cadrul ședințelor de psihoterapie, psihologul colaborează cu părinții și cu copiii sau adolescenții, ajutându-i să înțeleagă mai bine și să depășească diferite probleme emoționale, comportamentale, de adaptare la situații stresante, promovând, totodată, dezvoltarea copilului și dezvoltarea personală a adolescentului, precum și îmbunătățirea relațiilor și a funcționării sociale. Utilizând diferite metode și tehnici validate științific, pot ajuta copiii și adolescenții cu dificultăți emoționale și comportamentale să-și gestioneze mai bine starea emoțională și să manifeste comportamente adecvate. Părinții învață diferite tehnici pentru a susține în mod adecvat copilul, inclusiv prin psiho-educație și terapie individuală.

Ateliere de dezvoltare personală

Lucrul cel mai curajos pe care îl putem face vreodată este să ne asumăm povestea vieții noastre și să ne iubim pe noi înșine de-a lungul acestui proces - Brené Brown.


Urmărește newsletter – evenimente TRECUTE ȘI VIITOARE

TRIMITE mesajul tău și spunene cum Cum te pot ajuta?